Odoo Enterprise Edition

Täydellisin Odoo-ratkaisu

Odoon Enterprise Edition -sopimus tarjoaa kaikki Enterprise-tason palvelut. Näihin kuuluvat muun muassa lisämaksuttomat päivitykset tuoreimpaan Odoo-versioon, virheiden korjaus, rajaton Odoon pääkonttorin tuki, laajennetut moduulit ja ominaisuudet sekä erillinen mobiilikäytön sovellus.

Päivitykset

Odoo päivittyy kerran vuodessa. Päivityspalveluun kuuluu päivittäminen tuoreimpaan Odoon suureen versioon ilman erillistä hintaa, kunhan käytössä on vain vakiomoduuleja.

Tuki

Rajaton ohjelmistovirheiden korjaus Odoon vakioratkaisun osalta.

Moduulit

Enterprise-käyttäjät pääsevät hyötymään eräistä Odoon moduuleista, jotka eivät ole tarjolla Community Edition -versioon.

Ominaisuudet

Odoon kaikkein tehokkaimmat ominaisuudet on varattu Enterprise Edition -version käyttäjille.

Käyttö-liittymä

Moderni käyttöliittymä, joka tehostaa työskentelyä ja tukee mitä näyttöresoluutiota tahansa.

Mobiili-sovellus

Oma natiivi sovelluksensa, jonka avulla Odoon käyttö onnistuu Androidissa ja iOS:ssa, sekä myös ilman verkkoyhteyttä.

Odoo-palvelinten ylläpito

Odoo Entrerprise Edition on saatavilla sekä omassa konesalissa ajettavana ratkaisuna, että yksityisessä pilvessä ajettavana.

Yksityinen pilvi

Tarjoamme Odoo-ylläpitopalvelua huolettomana kokonaisratkaisuna, jossa ylläpidämme palvelimia joko Pohjois-Amerikassa tai läntisessä Euroopassa. Ratkaisussa OBS vastaa tuotantoympäristöstä, koekäyttöympäristöstä ja kehitystietokannoista. Nämä kaikki on integroitu Githubin varaan rakennettuun versionhallintaan.

Omassa konesalissa

Enterprise-tason tuotteena Odoo on myös saatavilla omassa konesalissa ajettavana versiona, jossa asiakas vastaa itse konesalin infrastruktuurista. OBS tarjoaa sovellustason ylläpitoa tähän. Halutessanne vastaamme myös koeympäristöstä, tuotantoonvienneistä, testeistä ja versiopäivityksistä.

Odoo Enterprise Edition -palvelut


 • Päivitykset aina ilman erillistä kustannusta, kunhan järjestelmässä ei ole omia räätälöintejä

 • Räätälöintien migraatio versiosta toiseen edullisella Success Pack -kustannuksella

 • Odoon päämajan tuki: rajaton tuki Odoon vakioversioon liittyvissä kysymyksissä

 • Moderni käyttöliittymä: Odoon Enterprise Editionin käyttöliittymä kerää jatkuvasti kehuja. Ja syystä.

 • Tuki mobiililaitteille: täydellinen Odoo-käyttökokemus millä tahansa Android tai iOS (Apple) -laittella ja taulutietokoneella.

Sovellukset vain Enterprise Editionissa

Odoo Enterprise Edition tarjoaa sovelluksia, joita ei ole tarjolla pelkän avoimen lähdekoodin käyttäjille.

 • Palkkahallinto

 • Tuotannon laadunhallinta

 • Tuotteen elinkaaren hallinta

 • Helpdesk

 • Taloushallinnon integraatio suomalaisiin pankkehin

 • Liikkuvan työvoiman ohjaus

 • Sähköpostimarkkinoinnin automaatio

 • Tekstiviestit

 • Tulossa: WhatsApp -tuki

Odoo Enterprise Edition integroi kaikki liiketoimintaprosessit saumattomasti

Myynti ja markkinointi


Asiakasportaali – anna asiakkaille mahdollisuus seurata ja hallita tilauksiaan

Jatkuvat tilaukset – älä haaskaa aikaa kirjaamalla laskuja erikseen joka kuukausi. Odoo muodostaa jatkuvien tilauksien laskut automaattisesti halutulla aikajaksolla

Kanta-asiakasohjelma – Odoo tarjoaa kanta-asiakkaiden käyttöön oman pisteidenkeruuohjelman

Sähköpostin vakiolomakkeet – Markkinointi ei koskaan ole ollut näin helppoa ja hauskaa

Operaatiot

Projektinhallinnan gantt- ja taulukkonäkymät – Enää et tarvitse erillistä sovellusta projektinhallinaan. Odoon projektinhallinta tarjoaa tähän täysveriset sovellukset

Viivakoodien integraatio – Ohjaa varastonhallinnan operaatioita näppäimistön sijasta viivakoodinlukijalla ja vältä kiusalliset kirjoitusvirheet

Integroitu logistiikka – Yhdistä Odoo suoraan maailman johtaviin logistiikkayrityksiin kuten FedEx, DHL ja UPS.

Myyntikanavien integraatio – Odoo tarjoaa mahdollisuuden yhdistää oman varaston suoraan useisiin kansainvälisiin myyntikanaviin kuten eBay ja Amazon.

Tuotanto

Tuotannon aikataulusuunnittelu – Odoon uusi Master Production Schedule (MPS) automatisoi ja optimoi tuotannon aikataulun ja työvuorot

Työpisteiden tablettiliittymä – Odoon tablettikäyttöön suuniteltu työpisteiden taulutietokoneliittymä mahdollistaa työpisteiden työnohjauksen keskitetysti ja tehokkaasti.

Menetetty työaika – Voit integroida Odoon tuotantokoneiden seurantaan ja automatisoida tämän automaattisesti Vempeleiden verkolla (tunnetaan myös nimellä IoT (Internet on Things))

Läpinäkyvät raportit – Odoon lahjomaton raportointi integroituu kaikkiin tuotannon ohjauksen prosessien osiin ja tarjoaa yhdellä silmäyksellä näkymän kaikkiin sen osa-alueisiin.

Taloushallinto

Dynaamiset raportit – Odoo tarjoaa reaaliaikaisen kuvan siitä, miten yrityksen taloudella menee. Raportteja voi muokata lennossa ja Odoo tarjoaa aina tuoreimmat tiedot suoraan tietokannasta

Maksujen suoritusten seuranta – Et joudu enää huolehtimaan maksujen karhuamisesta. Odoo tekee tämän puolestasi.

Pankkitapahtumien synkronointi – Odoo integroituu natiivisti suomalaisiin ja moniin kansainvälisiin pankkehin. Saat tapahtumat pankkitililtä suoraan toiminnanohjausjärjestelmään

Tuki usealle yritykselle ja valuutalle – Odoo ei ole rajoitettu vain yhteen osakeyhtiöön. Toiminnanohjausta pystyy käyttämään myös hallitsemaan konsernia ja lukuisia muita valuuttoja.

Viestintä

VoIP – Odoo integroituu suoraan lukuisiin Asterisk-pohjaisiin VoIP-järjestelmiin. Myyntiväki voi soittaa puhelut suoraan Odoosta asiakkaille ja tästä kirjautuu jälki tietokantaan.

Digitaaliset allekirjoitukset – Odoon ansiosta asiakkaat ja firman oma väki voivat allekirjoittaa dokumentti suoraan tietokoneella.

Henkilökunnan kehityksen seuranta – Odoon avulla pystyt kirjaamaan henkilökunnan käymät koulutukset ja vuosittaiset suoritusarvioinnit suoraan tietokantaan

Mobiilisovellus – Alan parhaalla mobiilisovelluksella Odoon käyttö onnistuu myös tien päältä. Erityistä kiitosta on ansainnut Awesome timesheet -tuntikirjaustyökalu.