Minna Parikan kenkäkaupan surullinen tarina
"Verkkokaupassa myytiin satoja kenkäpareja, joita ei ollut. Nämä jouduttiin hyvittämään asiakkaille"

Minna Parikan kenkäkaupan surullinen tarina

"Verkkokaupassa myytiin satoja kenkäpareja, joita ei ollut. Nämä jouduttiin hyvittämään asiakkaille"


Ylen uutiset kirjoittaa hyvin mielenkiintoisesta ongelmasta kenkäsuunnittelija Minna Parikan kenkien verkkokaupassa. Uutisessa Parikka kertoo, että hänelle tuli suuria ongelmia kun kauppaa käytiin Shopify-alustalla ja varastoa ylläpidettiin Dafossa. Lisäksi kivijalkakaupan varastoa on ylläpidetty eri järjestelmässä. Lopputuloksena oli se, että varastosta myytiin satoja olemattomia kenkiä ja kauppias joutui hyvittämään nämä asiakkaille.

En malta olla mainitsematta, että jos Minna Parikka olisi käyttänyt verkkokauppansa ja varastonhallintansa alustana Odoo-toiminnanohjausjärjestelmää, ei tällaisia ongelmia olisi. Odoo hallitsee suvereenisti useita eri varastoja ja sen avulla pystyy ottamaan vastaan maksuja kaikilla yleisimmillä maksutavoilla. 

Käyttämällä Odoota ei tule ongelmia varaston synkronoinnin hitaudesta tai lisävarastoista. Lisäksi Odoo toimii vallan hyvin useiden verkkokauppa-alustojen kanssa. Voit siis ylläpitää kauppasi front-endiä vaikkapa WooCommercessa tai myydä Amazonin kautta. Odoon ansiosta varasto pysyy kunnossa aina. Ja asiantuntevat yritykset - kuten Odoo Business Solutions - auttavat mielellään verkkokaupan rakentamisessa.

Minna Parikka kertoo lopettaneensa yritystoimintansa vuodenvaihteessa. Harmi. Hänen kenkänsä olivat huippulaatuista kotimaista designiä.

https://yle.fi/uutiset/3-11814999 

Minna Parikan kenkäkaupan surullinen tarina
Odoo Business Solutions Finland, Ossi Mäntylahti 2 maaliskuuta, 2021
Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi
Seitsemän parasta käytäntöä verkkokaupan sivuston suunnittelussa
Kuluttajilta kestää noin 50–100 millisekuntia muodostaa mielipiteensä verkkosivusta