Collapick ja Suomen OBS strategiseen yhteistyöhön Odoo-liiketoiminnoissa

OLPE, HELSINKI, TAMPERE ja JOENSUU 1.6.2022 Suomalaiset ERP-järjestelmien toimittajat Collapick ja Odoo Business Solutions Finland (OBS) ovat sopineet strategisesta yhteistyöstä Odoo-toiminnoissaan. Toimijat markkinoivat, myyvät ja toimittavat Odoo-toiminnanohjausjärjestelmiä suomalaisilla ja jatkossa myös kansainvälisillä markkinoilla.

Odoo on avoimeen lähdekoodiin perustuva kokonaisvaltainen toiminnanohjausjärjestelmä, joka on alun alkaen eurooppalaista tekoa. Odoon toiminnanohjauksen avulla miljoonat yritykset maailmalla ja sadat yritykset Suomessa hallitsevat liiketoimintaansa ja nauttivat toimintojensa tehostumisesta.

Odoo-projektien toimitukset tapahtuvat lähes aina paikallisten partnereiden tuottamina. Sekä Collapick, että Suomen OBS ovat kummatkin suomalaisia Odoo-asiantuntijakonsultteja. Yritykset ovat keskittyneet toteuttamaan vakiomuotoisia Odoo-toimituksia, jotka ovat asiakkaille ketteriä ja vähäriskisiä.

OBS-ryhmän Suomen-osakeyhtiön toimitusjohtaja Ossi Mäntylahti pitää nyt sovittua strategista yhteistyötä erinomaisena asiana. ”Nyt sovitun myötä olemme entistä vahvempi toimija niin Suomen kuin myös Pohjoismaidenkin markkinoilla”, hän kommentoi ja jatkaa ”Collapickin osaavat asiantuntijat täydentävät ratkaisupalettiamme juuri niillä sektoreilla, joilla meillä on ollut tarvetta vahvistaa omia resurssejamme”.

Collapickin toimitusjohtaja Markku Pyörälä on niin ikään tyytyväinen syntyneeseen sopimukseen. ”Olemme saavuttaneet Collapickin puitteissa merkittävää kasvua, ja meille on kertynyt erityisosaamista Odoon hyödyntämisestä erityisesti teollisuuden ratkaisujen, myynnin, markkinoinnin ja verkkokaupan osalta”, hän kommentoi ja jatkaa ”OBS:n kanssa Collapickin Odoo-asiakkaat saavat jatkossa entistä parempaa ja vakaampaa palvelua. Kykymme toimittaa suurempia ja haastavampia Odoo-projekteja parantuu merkittävästi ja kykenemme myös tarjoamaan asiakkaille ohjelmistokehitystä oman talon sisältä”.

Euroopan OBS-ryhmän toimitusjohtaja (CEO & Founder) Tobias Hammeke toivottaa nyt sovitun yhteistyön tervetulleeksi. ”Odoo on kasvanut Euroopassa merkittävästi ja osoittanut, että se pystyy päihittämään SAP:n keskisuurissa yrityksissä mennen tullen. Suomessa kisa SAP:ia vastaan on alkamassa. Paras voittakoon. Ja se on Odoo”.

--

Odoo Business Solutions (OBS) on yksi Euroopan suurimpia ja arvostetuimpia Odoo-konsulttiyrityksiä. OBS-yritysryhmän pääkonttori on Saksan Olpessa, Düsseldorfin ja Kölnin lähellä. 

OBS voitti Euroopan parhaan Odoo-partnerin palkinnon Odoo SA:n järjestämässä kansainvälisessä kilpailussa vuonna 2019 ennen kornakriisiä. Nyt kun koronapandemia on jäämässä Euroopassa taakse, OBS on jälleen ehdolla Euroopan parhaaksi Odoo-konsultiksi.

Belgian Odoo S.A. arvotettiin heinäkuussa päättyneellä kolmannella rahoituskierroksella yli kahden miljardin euron arvoiseksi yhtiöksi. Se on yksi eurooppalaisen IT-kentän ”yksisarvisista”.

Collapick ja Suomen
OBS strategiseen yhteistyöhön Odoo-liiketoiminnoissa
OBS Finland 2 kesäkuuta, 2022
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi
Odoo Roadshow 2022 Helsinki
2.6.2022 klo 17:00 - 20:00Maxim Helsinki, Kluuvikatu 1